Vanesa Lorenzo demana matrimoni a Carles Puyol: les fotos del moment

Carles Puyol i Vanesa Lorenzo s'han decidit. La parella acaba de fer oficial el seu compromís, una bona notícia que s'esperava des de feia temps. Junts des d'una cita a cegues l'any 2012, són pares de dues nenes: Manuela, de 5 anys, i Maria de 3. El futbolista i la model mantenen una vida bastant allunyada del focus mediàtica, encara que són aficionats a publicar un munt de fotografies junts a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al agua patos...

Una publicación compartida de Carles Puyol (@carles5puyol) el

Aquesta setmana ha estat molt especial per a ells, ja que han viatjat d'escapada romàntica a les illes Galápagos. Un viatge que han aprofitat per fer un pas més en la seva consolidada relació, passar per l'altar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JuntitosMejor 

Una publicación compartida de Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G A L A P A G O S 

Una publicación compartida de Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_) el

Es donaran el 'sí, vull' després d'una petició de matrimoni molt romàntica. En aquesta ocasió, ha estat Vanesa qui li ha demanat: en banyador i per sorpresa. D'aquesta manera, ha volgut fugir del tòpic que ha de ser el noi qui ho proposi; un gest que ha estat molt aplaudit a la xarxa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He dicho que Sí!

Una publicación compartida de Carles Puyol (@carles5puyol) el

Puyol ha compartit una fotografia del moment, que ha acompanyat d'un missatge senzill però contundent: "He dit sí". Ara només queda esperar que diguin data. Compartiran imatges de l'enllaç? Quin tipus de cerimònia faran? Reuniran alguns dels cracs blaugranes? Moltes preguntes, mesos després d'una boda que generarà una expectació mediàtica immensa. 

 

Comentaris