Comiat molt emotiu de Carles Prats, que deixa el TN: "Ha estat un privilegi"

"Els periodistes no han de ser mai notícia, però seria desconsiderat i de mala educació per part meva no acomiadar-me com cal", ha dit

Els teleespectadors habituals del TN Migdia trobaran molt a faltar Carles Prats, que s'ha acomiadat aquest divendres del seu lloc de feina després de deu anys al capdavant. Feia temps que volia canviar d'aires, ha explicat, però no ha estat fins ara que ha trobat un repte prou apassionant per deixar enrere la seva segona casa: una nova aventura professional al 'Sense Ficció'. El presentador ha volgut adreçar-se a l'audiència al final de l'últim Telenotícies, quan ha robat uns minuts del temps per acomiadar-se com calia.

"Permeteu-me que marxi agraint-vos la confiança i la fidelitat d’aquests 10 anys que he tingut el privilegi de compartir amb vostès l’hora de dinar o la sobretaula, o fins i tot, alguna tarda o vespre quan l’actualitat ho ha requerit. Els periodistes no han de ser mai notícia, però seria desconsiderat i de mala educació per part meva no acomiadar-me com cal després de tants anys fent-vos arribar milers d’històries humanes d’aquí i d’arreu del món. Ha estat un privilegi i una gran responsabilitat presentar-vos la feinada que fan cada dia un equip humà extraordinari que s’hi deixa la pell amb professionalitat, honestedat i compromís de servei. Que han fet possible un lideratge indiscutible en el TN Migdia de l’última dècada. Gràcies, doncs, per la confiança i també per la comprensió quan les coses no han sortit com voldrien i es podrien haver fet millor", s'acomiadava visiblement emocionat.

Carles Prats, en el comiat del TN   TV3

Carles Prats, en el comiat del TN / TV3

El presentador català serà substituït per Xavi Coral, que torna als informatius diaris per sorpresa. També ha tingut paraules cap a ell: "Som humans i les persones passem, la televisió pública continua. Els deixo en molt bones mans a partir de dilluns. En les millors. Bon cap de setmana i a reveure". 

 

 

Carles Prats fa broma amb la substitució de Xavi Coral   Instagram

Carles Prats fa broma amb la substitució de Xavi Coral /  Instagram

 

La cadena també ha volgut enviar un missatge d'agraïment a Carles Prats per la feinada d'aquests anys, tot demanant als teleespectadors que l'acompanyessin en el seu últim programa. El català ha compartit els millors desitjos dels seus companys, que han omplert Instagram d'aplaudiments i bones paraules cap a ell... mentre que ell responia amb encara més estima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Què faríem sense els companys? #TNTV3 "Pito pito..." Sort del Pere Bosch. 🤣 #darreralescàmeres

Una publicación compartida de Carles Prats (@krlsprts) el

 

A partir de dilluns, una nova aventura en la qual de ben segur que també acumula un èxit rere un altre. 

Més informació
 

Comentaris