La Miss Carla Barber la fa grossa en equivocar-se sobre l'ús d'una pastilla

Carla Barber va fer-se un nom dins del món mediàtic arran del seu nomenament com a Miss Espanya el 2015 i la posterior carrera per convertir-se en Miss Univers. L'hem vist a 'Supervivientes' i també acaparant titulars de revistes del cor pel seu divorci. És doctora, especialitzada en cirurgia estètica... i ara està rebent crítiques enverinades per un consell mèdic que ha donat als seus seguidors.

La influencer gravava un vídeo en el qual deia que el Paracetamol era un medicament antiemètic (contra les nàusees i els vòmits). Un error que l'han fet tendència a Twitter, ja que és mentida que aquesta pastilla causi aquest efecte. 

 

Són molts els usuaris que li han recordat que es tracta d'un analgèsic que l'única cosa que fa és calmar el dolor, tot corregint-la de males maneres. Ella, en comptes de demanar perdó i rectificar, ha continuat sostenint el seu argument. És per això que molts altres l'han criticat encara més, en considerar que és massa orgullosa.

Li han dit absolutament de tot: "Ets una prepotent, no admets un error i a sobre no ho admets encara que saps que estàs fent difusió a milers de persones d'un error. No sé com no se't cau la cara de vergonya", li dediquen. Les crítiques més dures? Els professionals de farmàcia, que consideren que no haurien de donar lliçons sobre un camp que no és el seu. Caldrà veure si acaba demanant perdó o no.

Més informació
 

Comentaris