Primeres fotos de David Broncano i Adriana Ugarte junts

David Broncano no té vergonya a fer preguntes molt íntimes als convidats que té a 'La Resistencia'. Això no és incompatible, però, amb què amagui la seva vida privada pròpia. Saber-ho tot de tots, però no parlar res sobre ell. Ni tan sols havia transcendit si tenia parella... fins ara. I és que la revista 'Semana' va treure la setmana passada una informació bomba: que el presentador tindria una relació amb Adriana Ugarte.

Alguns testimonis haurien vist l'actriu de 'Tiempo entre costuras' de compres amb Broncano, esmorzant amb ell i, fins i tot, agafant-se de la mà mentre prenien una beguda. 

David Broncano  Movistar +

David Broncano Movistar +

La revista 'Semana' ha volgut anar més enllà i ha publicat unes fotografies en exclusiva que els mostra junts per primer cop: els paparazzi els han trobat a Madrid, a l'estació de tren de Chamartín. Vestits de manera informal, amb texans i vambes i relacionant-se amb molta complicitat.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Adriana Ugarte🐴 (@adrianaugarte10) el

Les fotos mostren l'actriu esperant Broncano en una de les andanes, mentre el mirava atentament. Una escena quotidiana que treu a la llum que han agafat un tren junts. El destí no el diuen, però queda clar que hi ha alguna cosa entre ells. Encara no s'han pronunciat al respecte, el que té desesperats els seguidors de la parella. 

Més informació
 

Comentaris