Sorprenent ruptura a Hollywood: Bradley Cooper i Irina Shayk se separen

Bradley Cooper i Irina Shayk han deixat tots els seus fans amb el cor en un puny. Després de quatre anys de relació i una filla en comú, han decidit separar-se sorprenentment. Eren una de les parelles més consolidades de Hollywood, encara que darrerament s'havia especulat amb una possible infidelitat de l'actor. Amb qui? Amb Lady Gaga, el que va fer embogir tothom. 

Des que Cooper comencés a treballar amb la cantant en la seva última pel·lícula, que els mitjans nord-americans analitzaven l'evident complicitat que es tenen. Mai no s'ha confirmat, però la ruptura de Bradley i Irina ha donat ales als més malpensats.

Bradley Cooper i Irina Shayk als Globus d'Or  Europa Press

Bradley Cooper i Irina Shayk als Globus d'Or /  Europa Press

Segons el portal 'Page Six', la model i l'actor estaven intentant arreglar una relació "trencada": "Les coses no estaven bé. Era insostenible. Cap dels dos era feliç. Només ho intentaven per la seva filla", asseguren fonts properes a la parella.

 

De moment haurien decidit seguir camins separats, tal com confirma la revista 'People'. Els  seus representants no s'han pronunciat al respecte, però moltes fonts asseguren que estarien intentant arribar a un acord amistós per la custòdia de la nena, de només 2 anys. 

Irina Shayk i Bradley Cooper  Europa Press

Europa Press

Bradley Cooper i Irina van aparèixer en públic per últim cop fa un parell de mesos, durant la cerimònia dels Oscars. Semblaven igual de bé que sempre, no com a les fotografies que van publicar-se de fa un parell de setmanes en les quals se'ls veia caminant amb cara de pomes agres. No s'han filtrat els motius de la ruptura, però aquests problemes de convivència podrien estar al darrere de la sorprenent decisió. 

 

Comentaris