Bradley Cooper i Ana de Armas, nova parella sopresa?

Ana de Armas és la nova estrella de Hollywood. La cubana va fer-se famosa a Espanya de la mà d'Antena 3, on interpretava un personatge protagonista de 'El Internado'. Des d'allà no ha fet més que anar escalant, fins arribar als Estats Units on està triomfant: el que demostra que hagi estat escollida com l'última 'noia Bond'. 

La premsa nord-americana va boja darrere seu, amb ànsies d'investigar sobre ella. No té parella coneguda, el que cridava l'atenció dels periodistes... fins ara. I és que Ana de Armas es veu envoltada en un rumor amorós.

Ana de Armas posa al 'photocall'   Europa Press

Ana de Armas posa al 'photocall' / Europa Press

L'actriu hauria acudit a una festa en la qual s'hauria trobat amb Bradley Cooper, amb qui s'hauria deixat veure amb una actitud molt propera. 'Radar Online' dona per fet que mantenen una relació, ja que els haurien vist marxar junts de l'hotel: "Bradley Cooper va anar directe cap a Ana de Armas i van parlar durant una bona estona en el vestíbul de l'hotel. No estaven disposats a marxar corrents. Ell feia bromes i tenia un gran somriure. Semblava entusiasmat davant l'actriu i ella no parava de riure. Estaven lligant clarament".

 

Una història que està fent la volta al món, el que els envolta d'expectació mediàtica. Mantenen una relació? L'actor va tallar amb Irina Shayk l'any passat, des de quan se l'ha relacionat també amb Lady Gaga. Es convertirà Ana de Armas la seva nova parella?

Més informació
 

Comentaris