Baby boom a Hollywood: dues conegudes actrius anuncien embaràs

Ara que l’estiu s’apropa, les famoses comencen a treure’s capes de roba per lluir vestits més frescos. És gràcies a això que aquesta setmana ens hem assabentat de dos nous embarassos entre dues conegudes actrius de Hollywood: Blake Lively i Keira Knightley

La mítica Serena Van der Woodsen de ‘Gossip Girl’ està casada des del 2012 amb Ryan Reynolds, amb qui forma una de les parelles de moda. Tenen dues filles en comú, James (de 4 anys) i Inez (de 2), però ara han anunciat que amplien la família. 

Blake Lively i Ryan Reynolds esperen el seu tercer fill  Europa Press

Blake Lively i Ryan Reynolds esperen el seu tercer fill / Europa Press

Sempre han estat molt discrets amb la seva vida privada, per la qual cosa no estranya que el tercer embaràs de Lively hagi passat desapercebut fins ara. La seva última aparició pública, per això, ha fet inevitable que sortís a la llum perquè ja està en un avançat estat de gestació. La parella ha aparegut a la catifa vermella de l’estrena de la nova pel·lícula de ‘Pikachu’, el que explica el color groc del vestit de l’actriu. 

Blake Lively i Ryan Reynolds esperen el seu tercer fill 2  Europa Press

 Europa Press

Ara bé, com dèiem no és ella l’única que ha confirmat embaràs avui. I és que la protagonista de ‘Piratas del Caribe’ també està esperant un altre fill

Keira Knightley, de 34 anys, està embarassada del seu segon fill. La seva nena Edie, de quatre anys, es convertirà en germana gran en uns quants mesos, tal com deixen entreveure les últimes imatges de la coneguda actriu. Manté una relació amb James Righton des de fa sis anys, amb qui s’ha deixat veure durant un còctel ofert per Chanel. 

 
Keira Knightley  Europa Press

Keira Knightley / Europa Press

Knightley va causar un gran revolt fa un temps arran d’unes declaracions sobre la maternitat. Sense pèls a la llengua, va criticar que Kate Middleton i altres famoses apareguessin poques hores després del part amb la figura completament recuperada. Com? Amb un assaig molt explícit dirigint-se a la seva filla: “La meva vagina es va partir. Vas sortir amb els ulls oberts i els braços aixecats. Cridant. Et van posar a sobre meu, coberta de sang, vèrnix i el teu cap deformat. Movent-te, cridant”. 

Quan naixeran aquests dos nadons? Publicaran alguna fotografia per anunciar-ho?

 

 

 

Comentaris