Una Bibiana Fernández extremadament prima alerta els seus seguidors

Bibiana Fernández és molt activa a la xarxa. El seu Instagram va ple de fotografies amb les quals comparteix què fa pràcticament cada dia. Una mena de diari personal que encanta els seus seguidors, que l'omplen de missatges macos. Ara bé, l'última imatge que ha publicat no ha tingut una rebuda gens bona. Per què? En veure's la col·laboradora de televisió exageradament prima.

Es troba de vacances, per la qual cosa ha volgut ensenyar com de bé s'ho passa amb una foto a la piscina. El problema? Que surt en biquini i això permet que vegin com se li marquen els ossos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last swim & always 

Una publicación compartida de Bibiana Fernandez (@thedevilisawoman) el

Asseguda d'esquenes, amb un banyador de tires i una gran pamela negra. Ella simplement volia acomiadar-se d'uns dies de relax, però els seguidors han omplert la publicació de crítiques cap al seu cos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bibiana Fernandez (@thedevilisawoman) el

Consideren que està massa prima, per la qual cosa li aconsellen que faci alguna cosa... entre crítiques i insults diversos: "No et vindrien malament uns quilos. Pensa que molts joves et segueixen i no crec que la teva primesa extrema sigui un bon exemple per a persones que encara no tenen una personalitat madura", "Respectant que cadascú es veu bé d'una manera, el que no és, no és. I Bibiana ha tingut èpoques millors físicament parlant", "Se't veuen tots els ossos de l'esquena... Estàs massa prima", "M'encantes! Però compte, comences a semblar un esquelet de Halloween" fins a d'altres encara més cruels com "fas gala d'ossos i pells i et creus que això és normal" o "les teves fotos ja semblen radiografies".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando calienta el sol  aquí no n la playa siento tus labios vibrar cerca de mi

Una publicación compartida de Bibiana Fernandez (@thedevilisawoman) el

Molts defensors de la presentadora, per això, l'ha defensat davant d'aquests atacs. Ella, mentrestant, els ignora mentre escura les últimes hores de vacances. 

Més informació
 

Comentaris