Duríssim cop per a Bibiana Fernández, que ha d'agafar la baixa

L'actriu Bibiana Fernández és sinònim d'alegria. Allà on va desperta un munt de somriures, el que l'ha ajudat a fer-se un nom. Ella és una de les cares conegudes mítiques de la fira d'Abril de Sevilla, a la qual sempre acudeix amb un vestit de flamenca.

Aquest any, però, ha patit un duríssim cop que la deixa sense anar-hi; el que la tindria destrossada. Però què ha passat? Ella mateixa deixava caure que era possible que alguna cosa s'ho impedís, quan va publicar una fotografia a Instagram amb un missatge que va preocupar els seus seguidors: "Vaig a què em facin una radiografia. Crec que m'he trencat un ós del peu. Si això fos així i hagués de suspendre la fira... em moriria de pena". 

 

Una mala astrugància que es va acabar complint, tal com va anunciar poc després: "I es van complir les pitjors expectatives... Tot i això, no és el pitjor. El meu problema és com enfrontar-ho, quina decisió prendre, amb 'El amor está en el aire' si suspenen uns dies... M'han posat una escaiola i faig de coixa... Quan els metges em donin permís... El cap m'explota, és pitjor que el peu. Bona nit per dir alguna cosa".

 

 

Un imprevist d'última hora que la tindria capbaixa... 

 

Comentaris