Asdrúbal, exmarit de Bibiana Fernández, detingut i acusat de tres delictes

'Hormigas Blancas' ha fet un repàs de la vida professional i personal de Bibiana Fernández, una trajectòria que va tornar a fer sortir a la palestra el nom d'Asdrúbal. El model cubà, exmarit de Bibiana, feia temps que es mantenia en un segon pla mediàtic. Quan el programa de Telecinco el va trucar la setmana passada, va voler deixar clar que està millor que mai: "Em dedico a la decoració de cases. Visc a Miami i tinc dos fills, que són guapíssims". El problema? Que tornar a estar d'actualitat implica que la premsa rosa t'investigui.

Gràcies a això 'Diez Minutos' ha pogut saber en exclusiva que Asdrúbal ha estat detingut. S'enfronta a tres delictes greus que el podrien portar a presó: robatori en un immoble desocupat, vandalisme i conducció sense permís de conduir". No és el primer cop que el detenen, per això. El 2009 el van acusar d'un presumpte delicte d'agressió sexual i en aquests últims mesos ha estat arrestat dues vegades més. De moment es troba a l'espera de judici i sense poder sortir del país. Una situació molt complicada en la qual no pot fer res més que esperar.

 
Asdrúval   Europa Press

Asdrúval / Europa Press

La parella es va conèixer el 1997 en una festa amb Pedro Almodóvar. Es van enamorar ràpidament i ell va deixar-ho tot per instal·lar-se a Espanya amb ella. Després de tres anys junts, van casar-se pel ritual tailandès. El matrimoni només va durar tres anys més, però van deixar clar que havien acabat de bones maneres: "Ens quedem amb tots els bons moments que hem viscut".

Més informació
 

Comentaris