Nou fracàs empresarial de Bertín Osborne: tanca un altre restaurant

Bertín Osborne ha hagut de prendre una difícil decisió. El cantant explota des de fa anys la seva faceta d'empresari, que de moment no ha tingut uns resultats gaire bons... Amb les seves bodegues venudes i dos restaurants tancats, va obrir un nou local a Saragossa amb el qual pretenia recuperar-se. Ara bé, sembla que la tampoc no ha tingut sort amb aquesta taverna.

El presentador va inaugurar un restaurant a Saragossa el febrer de l'any passat, en una festa que va congregar un munt de curiosos. Però de tots aquells clients sembla que ja no en queden gaires... I és que 'El Heraldo de Aragón' confirma avui que Osborne ha hagut d'abaixar la persiana.

Bertín Osborne  Europa Press

Bertín Osborne /  Europa Press

220 metres quadrats, 9 treballadors, decoració barroca, menjar andalús i tres espais: amb una taverna, una sala de menús i una típica del tub. Res d'això ha aconseguit que el local es mantingués obert, una mala notícia que se suma als fracassos empresarials de Bertín.

 

L'empresari que el regentava ha parlat amb el mitjà, qui ha assegurat que el problema és que ni Osborne ni ell podien estar centrats al 100% en el local: "Bertín està especialment ocupat per la seva nova gira i s'ha desentès del negoci, i jo tinc obligacions fora de Saragossa... No podíem atendre adequadament el restaurant, que necessita estar molt a sobre cada dia".

Bertín Osborne a 'El hormiguero'

Bertín Osborne a 'El Hormiguero' / Antena 3

El degoteig de clients no ha estat prou per fer front als 4.500 € de lloguer que pagaven, el que hauria accelerat el tancament. Caldrà veure si Bertín s'arrisca amb una nova aposta de restauració... 

Més informació
 

Comentaris