Bertín Osborne, fulminant contra Carles Puigdemont i Podemos

Pablo Motos segueix de celebració. Després de commemorar els 2.000 programes d'El Hormiguero amb una divertida entrevista a Will Smith des de Londres, tocava tornar a la rutina mentre té el cap en el xou que podrà muntar a Los Angeles. Fins llavors, se centra a seguir delectant els teleespectadors amb els convidats més mediàtics del panorama.

Aquest dimarts ha comptat amb la presència d'una de les cares conegudes més controvertides: Bertín Osborne. El cantant mai no té pèls a la llengua, el que l'ha ajudat a crear-se una legió de fans -i un mar de detractors encara més gran-. L'excusa era acudir a promocionar el seu nou disc, el qual està sent tot un èxit. Motos va voler destacar el mèrit d'això, ja que un recopilatori de ranxeres no sembla tan atractiu com els nous hits de reggaeton. 

Bertín Osborne i Pablo Motos  Antena 3

Bertín Osborne i Pablo Motos /  Antena 3

Van parlar de música, sí, però el tema central va tornar a ser la política. Bertín acostuma a deixar ben clara la seva ideologia, el que el fa molt atractives les entrevistes que concedeix. El primer titular? Que ell és espanyol per sobre de tot, fins i tot a l'hora d'escollir beguda: "Jo només bec vi espanyol, aquí deixeu-vos de ximpleries i mariconades. Això que si els francesos... No, no. Bec vi espanyol que és el millor del món".

I d'aquí, a recordar el seu programa polític de 'Mi casa es la tuya', quan va entrevistar Pablo CasadoAlbert Rivera i Santiago Abascal. Motos ha volgut preguntar-li sobre la seva opinió de cadascú i Bertín no ha defraudat: "Cap no s'assembla a l'altre en res. Casado em va semblar brillant, Rivera em va donar la impressió que és qui té més experiència i Santi és el que veus". Va criticar, com és lògic, que només ells acceptessin la invitació del programa. 

Bertín Osborne i Pablo Motos 4 Antena 3

 Antena 3

Els qui més han rebut, per això, han estat els d'Unides Podem. La crítica que van fer a Amancio Ortega per donar diners a la sanitat espanyola ha estat molt controvertida i sembla que ha enfadat Bertín també: "No em parlis sobre això. Ja voldríem tenir en aquest país deu Amancios Ortegas, que així no hi hauria atur. Amb aquesta milionada podria comprar-se vaixells, cases... Algun mamarratxo el criticarà per donar diners a la sanitat? Vinga, no em fotis. Tant de bo que aquests que el critiquen no tinguin un càncer mai i hagin de fer servir aquesta maquinària. No han treballat en la seva vida i venen a tocar els nassos a un home com aquest. És d'una imbecil·litat galopant. Aquests són els qui volen governar el país?". 

 

Com era d'esperar, també va opinar sobre l'espectacle del Congrés: "Té nassos que a Pep Guardiola l'obliguin a treure's el llaç groc a Anglaterra i aquí els tenim al Congrés. A l'estranger ens diuen com s'han de fer les coses. Ens hem tornat tots bojos. No és qüestió de llei, és d'educació. Vas a un lloc on representes el poble espanyol, t'agradi o no t'agradi. Em sembla al·lucinant".

Bertín Osborne i Pablo Motos 3 Antena 3

Antena 3

Per últim, també va tenir temps de carregar contra Carles Puigdemont. L'entrevistaria? "Sí que aniria a Brussel·les a veure'l, a veure què té aquest home al cap. Hi ha una llei, t'agradi o no t'agradi, i si no t'agrada, la canvies. Per exemple, si a mi m'agrada anar a 200 amb el cotxe, canviaré la llei?". 

Una nova mostra del Bertín més sincer que va enganxar milers de teleespectadors. És sinònim de publicitat, bona o dolenta...

Més informació
 

Comentaris