Emma García para els peus a Bertín Osborne davant d'un discurs masclista

Emma García ha tornat a comptar amb Bertín Osborne a 'Viva la vida', el magazín de les tardes del cap de setmana a Telecinco en el qual col·labora. Aquest diumenge el presentador ha centrat la seva secció per repassar el mític 'Aquí hay tomate', però no és això el que més ha cridat l'atenció... sinó el comentari que feia només entrar a plató.

"Què guapa estàs", deixava caure Bertín quan veia Emma García: "Què bé que et senta això, què guapa. Estàs molt guapa, et senta fenomenal", insistia. Davant d'això, la presentadora li agraïa una vegada i una altra, fins que Bertín la va fer grossa: "No sé si t'ho puc dir, però... Potser em denuncien".

Bertín Osborne a 'Viva la vida'  Telecinco

Bertín Osborne a 'Viva la vida' / Telecinco

"Tu m'has dit que vaig guapa, jo t'he dit que tu també", deia l'Emma per treure ferro. Però no estava disposada a què Bertín fes demagògia amb aquest tema: "És veritat que estem en un moment una mica susceptible, amb molt a raó en moltes ocasions. Amb molta raó", etzibava. Davant del que Bertín la corregia: "En algunes ocasions". El que enfadava encara més la presentadora: "En moltes. I ara ens ho carreguem", deia per tancar el tema i no deixar que Bertín continués per aquest camí.

 
Bertín Osborne i Emma García  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Una petita discussió en clau d'humor però que deixa clar que Emma García té vigilat Bertín, que aprofita la mínima ocasió per manifestar la seva opinió encara que no sigui popular. 

Més informació
 

Comentaris