Bertín Osborne nega ser de VOX però critica Podemos: "Dictadura progre"

Una entrevista de Bertín Osborne sempre és sinònim de polèmica i controvèrsia. Quan no critica el feminisme, la fa grossa en parlar de política. L'última conversa amb 'El Mundo'? Una barreja de les dues coses. 

El primer dard, cap a VOX: "Jo no he estat de VOX en la meva vida. Hi ha molt ximple que identifica les persones sense conèixer-les. En el meu cas, res a veure amb VOX". Ara bé, també hi ha hagut crítica contundent cap a Podemos. Directe al coll: "Si el meu fill em sortís de Podemos, intentaria reconduir-lo i li diria que no es poden defensar teories del segle passat. Em fa molta gràcia quan diuen que són progressistes. Progressistes de què? Estem parlant d'un sistema polític que es va instaurar en el 1918, quin progrés és aquest? El progrés és una altra cosa". 

 

Bertín Osborne  'Viva la vida'

Bertín Osborne a 'Viva la vida' / Telecinco

A més a més, els acusa de participar d'una "dictadura progre" que dicta el que s'ha de pensar: "La idea generalitzada és que hi ha un partit d'extrema dreta i tothom ho assumeix. Però també n'hi ha un d'extrema esquerra. Llavors què passa? Que l'extrema esquerra és una cosa elegant i l'extrema dreta no? Si l'escarni li fan a qualsevol diputat de dreta, és llibertat d'expressió. Però si li fan a algú del PSOE, és desordre públic". "Hem estat un país amb un sentit de l'humor acollonant i l'estem perdent. Ens estem convertint en un país enfadat, fotut i putejat", sentencia.

 

Tot, abans de parlar de feminisme. I és que torna a recalcar que creu que a Espanya no hi ha masclisme i que les dones no ho tenen més difícil que els homes: "Si tenen capacitat, poden arribar igual que els homes i en alguns casos, més. El moviment feminista a Espanya està pràcticament buit de contingut. El que han de fer és anar al Senegal o Iran. Aquí hi ha igualtat de dreta davant la llei d'homes i dones".

Bertín Osborne a 'Viva la vida'  Telecinco

Telecinco

I d'aquí, a deixar clar que ell col·labora amb les tasques de casa: "No saps com frego jo, com passo el pal de fregar per casa, l'aspiradora i com rento els plats i com planxo les camises. No t'ho pots ni imaginar. Molt millor que la meva dona". Una nova entrevista de Bertín que acabarà sent polèmica.

Més informació
 

Comentaris