Bertín i Fabiola, preocupats pel fill discapacitat: "És molt vulnerable"

Bertín Osborne i la seva dona Fabiola Martínez protagonitzen la portada de la revista 'Semana', a qui han concedit una entrevista molt dura parlant sobre la por que estan passant en aquesta crisi del coronavirus. El problema? Que els hi preocupa molt que el seu fill discapacitat pugui arribar a contagiar-se, ja que no saben com li podria afectar.

Es troben a la casa de Sevilla amb els seus dos fills i el pare de Bertín. Fabiola confessa que està ajudant el fill petit amb els deures, mentre atén el gran i intenta fer una mica d'esport per distreure's: "Entre això i fer les tasques de casa estic bastant entretinguda i no tinc temps a avorrir-me".

"Encara que els nens no tenen perill gairebé, un amb discapacitat és molt vulnerable. Una grip normal es pot complicar en Kike, no em vull imaginar què suposaria el coronavirus", reconeix la dona visiblement afectada.

Bertín i Fabiola, a la portada de la revista 'Semana'

Bertín i Fabiola, a la portada de la revista 'Semana'

 

Bertín ha volgut mostrar la seva cara més optimista, per això: "Som un país gran i em sento orgullós de ser espanyol. Estem vivint això amb por i impotència, per això". 

Més informació
 

Comentaris