Un micròfon obert revela què pensa Belén Esteban sobre VOX

A les tardes de 'Sálvame' pot passar qualsevol cosa. Les discussions i les baralles són una constant, com també els menyspreus que fa la direcció als mateixos col·laboradors. Ara han fet protagonista Belén Esteban, a qui han enxampat amb el micròfon obert. La gràcia? Que just en aquell moment es trobava donant la seva opinió política. Vota a VOX? 

Estaven comentant les imatges d'Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital, tot criticant que estiguin fent servir la cantant com a arma política. Davant d'això, Belén va mostrar-se indignada -en veu baixa, però amb l'altaveu encès-: "Mare meva els de VOX, mare meva els de VOX. Els polítics no saben com atacar".

Belén Esteban i Jesús Manuel  Telecinco

Belén Esteban i Jesús Manuel /  Telecinco

Mentre el programa continuava amb un altre tema, ella mantenia una conversa amb Jesús Manuel que ha tret a la llum la seva opinió política. El col·laborador li preguntava directament si votava VOX: "Jo què he de ser de VOX, tio?". Una ideologia que comparteix el seu company: "Jo no sóc de VOX ni de Podemos. A tots dos els tirava al riu", el que Esteban compartia.

 

Aquesta enxampada demostra que no és partidària ni de l'extrema dreta ni de l'esquerra. Però aquesta no és la primera vegada que parla sobre política, ja que fa només uns mesos va fer una confessió política a 'Todo es mentira': "He votat diversos partits, cap d'ells m'ha donat el que jo esperava i llavors... el meu vot és per mi. El que sí que desitjo és que el president del govern vagi amb Espanya per endavant". 

Més informació
 

Comentaris