Les vacances de Belén Esteban: 11.000 € només en l'hotel

Belén Esteban i Miguel han gaudit d'uns dies de vacances a Tenerife dels quals han volgut treure pit. La col·laboradora ha publicat un munt de fotos, que la mostren feliç i somrient en companyia del seu marit i d'uns amics. Han escollit un hotel de cinc estrelles molt luxós, el que els hauria costat 11.000 € segons els càlculs de 'Viva la vida'. 

Després d'un any complicat amb la crisi sanitària pel mig, han desconnectat a les illes Canàries. Han volgut repetir destí un any després del seu viatge de noces, en el qual també es decantaven per aquestes platges. D'aquesta manera han reviscut un dels viatges més especials de les seves vides.

Parlem d'un resort de luxe, amb totes les comoditats imaginables. Piscines immenses, set restaurants, habitacions totalment equipades... Relaxada i envoltada de gent propera, el que ha volgut destacar abans que la critiquessin: "Vacances 2020 en família. Per cert, els que estiguin preocupats... Són la meva família i hem estat junts de vacances. Som negatius en la Covid-19, gràcies".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacaciones 2020 en mi paraíso Tenerife @_dolores_cortes

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mi amor ❤❤❤❤

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

Han menjat bé, han descansat, han gaudit de la piscina, la platja, i fins i tot d'un dia en vaixell per veure dofins. 

 

 

Belén Esteban publica fotos des de Tenerife   Instagram

 Instagram

Belén Esteban, a Tenerife   Instagram

 Instagram  

Belén Esteban   Instagram

 Instagram

 

En la seva arribada a Madrid s'ha mostrat molt enfadada davant les càmeres, en considerar que no són suficients els controls de seguretat que van a l'aeroport. Els seus seguidors esperen, però, que hagi recarregat piles de cara a una nova temporada de 'Sálvame'. 

Més informació
 

Comentaris