Enxampen Belén Esteban ballant com una boja durant el concert de Rosalía

Belén Esteban ha deixat clar més d'una vegada que és una fan incondicional de Rosalía. La col·laboradora de 'Sálvame' no es perd cap concert seu a Madrid, el que ha tornat a evidenciar durant el tancament de gira que ha fet la cantant catalana al Wizink Center. No ha estat l'única famosa que ha vibrat amb la seva actuació en directe, per això, ja que hi hem vist Pedro Almodóvar, Mario Casas, Palomo Spain, Rossy de Palma... Ara bé, cap d'ells s'ho ha passat tan bé com Belén Esteban.

Ha estat ella qui ha acaparat totes les mirades des de la tribuna VIP, ja que no ha parat quieta durant tot el concert. Altres fans la gravaven visiblement sorpresos, en veure-la ballar sense vergonya d'una manera molt intensa. Ho ha donat tot, d'això no hi ha dubte.

Ràpidament s'han fet virals un parell de vídeos dels balls de Belén Esteban, que va motivar-se moltíssim especialment durant la cançó 'Milionària'. 

I d'aquí, a voler saludar en persona a la protagonista del concert. Rosalía va rebre Esteban en el backstage, la va abraçar amb estima i van fer-se un munt de fotos juntes. Així ho ha volgut mostrar la col·laboradora, que les ha publicat a Instagram: "Concert de Rosalía. Com ens ho vam passar ahir i com ens vas fer gaudir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concierto de @rosalia.vt como nos lo pasamos ayer y lo que nos hiciste disfrutar ❤❤❤❤

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Com una autèntica groupie, Belén Esteban ha tornat a demostrar que li encanta ballar de la mà de Rosalía. 

Més informació
 

Comentaris