Belén Esteban carrega contra els polítics en un discurs sorprenent

Belén Esteban i Kiko Hernández han estat els escollits per recollir el premi Iris que l'acadèmia de televisió ha concedit a 'Sálvame'. La cadena ha denunciat en moltes ocasions els crítics, que encara no els havien premiat tot i l'audiència de rècord que continuen fent. Fa 11 anys que estan triomfant en antena, però fins ara els havien menyspreat de tal manera que optaven per no donar-los cap reconeixement. 

Finalment, però, han cedit davant l'evidència i han premiat el programa de tafaneries de Telecinco. Esteban ha estat l'encarregada de pronunciar el discurs d'agraïment, el que ha omplert de frases molt crítiques amb l'acadèmia per evidenciar que aquest premi arriba tard. 

L'equip de 'Sálvame', amb el premi Iris  Telecinco

L'equip de 'Sálvame', amb el premi Iris / Telecinco

"Donar-nos un premi a nosaltres és un miracle, han hagut de passar 11 anys perquè l'acadèmia de televisió ens reconegui un mèrit. No ho ha fet el jurat, sinó la crítica. A 'Sálvame' sempre se li exigeix més i això l'ha fet millor i més fort. Donar-nos un premi a nosaltres és un miracle, és gairebé més fàcil que donin un programa a la televisió pública a un antivacunes", etzibava.

 

"Han hagut de passar 11 anys, 11 anys perquè l'acadèmia de televisió ens reconegui algun mèrit. Bé, i no ho han fet els acadèmics... Ha estat la crítica. Bé, la meitat de la crítica. El jurat el formaven 13 membres i n'hem rebut sis. Faltava un? S'aniria a prendre cafè? No ho sé. Hem guanyat el premi igual que es guanyen les votacions en el Congrés, perquè els diputats no van", deia en un clar atac als polítics.

Tot i això, ha deixat clar que estan molt orgullosos de rebre aquest premi: "Estem encantats que es premiï la televisió popular. La televisió que entreté la majoria de la gent. La televisió delirant, la que ajuda a desconnectar i fer companyia". Ha dedicat el premi als teleespectadors que els acompanyen i també ha fet broma: "Ens ha premiat per canviar el llenguatge televisiu. Espero que no sigui pel meu... Entre "Por mi hija ma-to" o "Ni que fuera yo Bin Laden". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orgullosa de mi trabajo ❤❤❤❤

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

"Sé que a molts dels presents no els hi agrada, però vosaltres a nosaltres sí. Us invito a casa nostra, a Telecinco perquè ens conegueu de prop", diu. 

Més informació
 

Comentaris