Decisió dràstica de Belén Esteban: "No parlaré mai més de política"

Belén Esteban ha tornat a 'Sálvame' aquest dimarts després d'unes vacances molt criticades en les quals ha estat a Benidorm i a Tenerife. S'ha gastat una autèntica milionada, el que molts li han retret. Ara bé, si ha estat notícia aquests últims dies, ha estat perquè va criticar les poques mesures de prevenció de la Covid-19 durant la seva arribada a l'aeroport de Madrid. 

El programa ha recuperat les imatges de la col·laboradora denunciant públicament que no li havien fet cap prova per veure si estava contagiada o no, el que deixava via lliure a la propagació del virus. El primer que ha volgut fer és deixar clar que ella sí que sap que no té coronavirus perquè es fa moltes proves: "He estat de vacances amb família i amics propers, amb seguretat perquè ens hem fet proves. El meu marit és sanitari i jo diabètica, així que ens fem moltes proves. Quan he arribat a Telecinco, el primer que he fet és sotmetre'm a la prova igualment. Que quedi això clar. Em critiquen per com he passat les meves vacances, però he respectat totes les mesures i recomanacions".

Belén Esteban, a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban, a 'Sálvame' / Telecinco

"Em critiquen perquè em queixo que a l'aeroport no hi ha prou control, mentre que no dic res del metro. Entenc que hi ha gent que va en metro i es queixa, però jo he parlat del que he vist quan he agafat l'avió. Parlo del que visc i veig, que ara mateix són els aeroports i no el metro. Parlo perquè pago els impostos en aquest país i perquè em dona la gana", es justificava.

 

Ara bé, veure l'enrenou que s'ha tornat a generar per culpa de les seves declaracions l'ha fet reflexionar: "He pres la decisió que en temes de política i del rei no parlaré més, prefereixo callar-me la meva opinió. No vull tenir més mogudes després de l'última que vaig tenir amb Jorge Javier. Hi ha certs temes que amb algunes persones no penso parlar mai més. He meditat molt durant l'estiu i hi ha coses que no valen la pena. Vinc aquí a treballar, hi ha una escaleta i jo sóc col·laboradora. Deixo clar que no parlaré de certes coses perquè sé que acabaré malament. És una decisió ferma i no perquè cap polític es vulgui aprofitar de les meves declaracions, sinó perquè no em compensen els disgustos que visc". 

Més informació
 

Comentaris