Insults i retrets molt durs entre Belén Esteban i Mila Ximénez

L'enfrontament entre Belén Esteban i Mila Ximénez està omplint hores i hores del directe de 'Sálvame'. El conflicte entre elles va esclatar durant la participació de Mila a 'Gran Hermano VIP', ja que la seva amiga Esteban va criticar-la obertament. A Mila no li va agradar sentir els comentaris negatius de la companya, el que ara ha acabat derivant en una guerra oberta.

El punt àlgid ha arribat durant l'entrevista de Mila durant el 'Sábado Deluxe', quan les col·laboradores s'ho han dit tot a la cara. Mila Ximénez no li perdona que demanés la seva expulsió del concurs, el que ara li ha retret: "Has esperat quatre anys per estomacar-me i venjar-te de mi". 

Belén Esteban i Mila s'enfronten al 'Deluxe'   Telecinco

Belén Esteban i Mila s'enfronten al 'Deluxe' / Telecinco

"Hem de plantejar-nos que mai no hem estat amigues i no hem de dissimilar i dir que ens estimem. Ni l'estimo jo a ella ni ella m'estima a mi. No tinc ganes de veure-la ni fingiré", ha arribat a dir durament.  

 

Com ha estat la resposta d'Esteban? Igual de dura: "Has estat una mica injusta amb mi, Mila. Dels teus 100 dies de concurs només vaig dir dues coses. Primer, que era un concurs de merda, però vaig rectificar i vaig dir que era nefast. En alguna ocasió vaig demanar la teva expulsió, però res més".

Belén Esteban s'enfronta a Mila Ximénez   Telecinco

 Telecinco

"Et sembla just demanar l'expulsió d'una companya que està fent un concurs tan dur?", seguia Mila. Una guerra que només ha començat. 

Més informació
 

Comentaris