Belén Esteban i el marit, separats durant l'aïllament: "Vol protegir-me"

Belén Esteban està confinada a casa des que es va decretar l'estat d'alarma, ja que forma part del col·lectiu de risc. La col·laboradora no ha parat de treballar, per això, el que fa telemàticament. En el seu cas, el programa ha optat per fer-la protagonista d'una secció nova sobre cuina. Bàsicament veiem com Esteban prepara una recepta des de casa. 

Durant la connexió d'aquest dimarts, però, també ha tingut temps de sincerar-se amb Jorge Javier Vázquez. El presentador li preguntava com estava i rebia una notícia bomba: Belén no està passant aquests dies amb el seu marit. "Fa 12 dies que estem separats. Jo sóc diabètica, per la qual cosa formo part del col·lectiu de risc, mentre que el meu marit és personal sanitari. És per això que hem decidit que mentre duri la quarantena haurem d'estar separats".

I on està vivint el seu marit? Al seu pis de solter: "Està en el pis on vivia abans de mudar-se amb mi. I encara sort que té aquest pis, perquè hi ha molt personal sanitari que està a la mateixa situació però no tenen un altre lloc on anar per protegir les seves famílies".

Belén Esteban estrena una secció de cuina a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban estrena una secció de cuina a 'Sálvame' / Telecinco

 

Una connexió que ha aprofitat per destacar que està orgullosa del seu marit i de tot l'equip sanitari: "El més important és que quan tot això acabi tornarem a estar junts. Ell ve a casa cada 3 o 4 dies però es queda a la porta i jo el veig des de la finestra". 

Més informació
 

Comentaris