Belén Esteban guanya el judici contra Toño Sanchís

La col·laboradora de Sálvame li reclamava 380.000 euros, i el jutge ha reconegut el 100% de les seves reclamacions i ha condemnat Sanchís a pagar interessos i les costes del procés

Belén Esteban al plató de Sálvame | @salvameoficial

 

 

Ja hi ha sentència. Belén Esteban ha guanyat el judici contra Toño Sanchís. Fa més d'un any que la col·laboradora de Sálvame va interposar una demanda contra el seu exrepresentant, i des de llavors no han parat d'intercanviar-se retrets i acusacions des de diversos programes de televisions i revistes, fins que aquest dijous ha sortit una primera sentència, del tot favorable a Belén Esteban, en la que el jutge li ha donat tot el que demanava i més. Ella li reclamava 388.000 euros en concepte de quantitats no abonades durant els anys en que Sanchís va ser el seu representant, i el jutge ha reconegut el 100% de les seves reclamacions i ha condemnat Sanchís a pagar interessos i les costes del procés, el que podria ascendir fins els 600.000 euros.

 

Després de conèixer la decisió del jutjat de Torrejón de Ardoz, Sanchís ha marxat cap a València amb l'objectiu de reunir-se amb els seus advocats i preparar la interposició d'un recurs a l'Audiència Provincial. "Recorreré, un judici no es guanya ni es perd en primera instància", ha dit l'exrepresentant de Belén en declaracions al Programa de Ana Rosa.

 

 

 

 

Comentaris