Belén Esteban, a dieta: alimentació sana i ampolles ‘bio'

S'està parlant molt de la nova figura de Belén Esteban, ja que últimament se la veu bastant més prima. Ha reduït panxa i també presenta menys volum a les cames, el que està cridant l'atenció dels teleespectadors. Com ha aconseguit aprimar així en tan poc temps?

Ella mateixa ho reconeix a Instagram, on ha publicat un parell de fotografies amb les quals explica una mica com és la dieta que segueix. Primer de tot? Aliments sans, els que acompanya d'unes ampolles bio que ajudarien el seu metabolisme a perdre pes. També fa exercici, és clar, el que ha volgut deixar clar.

"Des que segueixo aquesta dieta em vaig notant cada vegada millor. Al final tindrà raó la meva gent. De moment vaig complint!", explica orgullosa de l'esforç que està fent.

Els seus trucs? "Una dieta més sana i una mica d'exercici, juntament amb les ampolles que us vaig comentar. Aquest any no hi ha operació biquini!". De quines ampolles parla? "Finalment he anat a la farmàcia i m'han recomanat aquestes ampolles BIO. M'encanta que sigui natural", afirmava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una dieta más sana y algo de ejercicio junto a las ampollas que os comenté 🏃🏼‍♀¡Este año no hay operación biquini!

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finalmente fui a la farmacia, y me recomendaron estas ampollas BIO. Me encanta que sea natural… 🌱

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Una dieta que genera molta curiositat entre les seves seguidores, que comencen a demanar-li més informació al respecte.  

Més informació
 

Comentaris