Belén Esteban vol deixar la televisió: "Marxaré aviat perquè vull ser mama”

Belén Esteban ha amenaçat d'abandonar la televisió moltes vegades, però sembla que ara està disposada a fer-ho realitat. Així ho ha confessat ella mateixa davant dels seus companys de 'Sálvame', als quals ha preparat per a la seva marxa: "Vull deixar la televisió quan pugui i dedicar-me a viure. I molt tard, molt tard no serà. No puc dir una data exacta, però tinc una edat... vull ser mama i vull viure-ho", va dir tal com es fa ressò 'Pronto'.

Belén Esteban a la portada de 'Pronto'

Belén Esteban a la portada de 'Pronto'

El seu objectiu de cara al 2020? Quedar-se embarassada. Després d'una boda multitudinària, la parella vol donar el següent pas. És per això que fa uns mesos que ho intenten. És conscient que no serà fàcil, ja que té 46 anys i problemes de sucre. Serà un embaràs de risc, per la qual cosa la seva filla gran no estaria entusiasmada amb la notícia. No obstant això, Esteban sembla convençuda d'intentar-ho.

Aquest diumenge, la col·laboradora ha acudit a una gala a favor de la investigació de la sida en la qual ha tornat a parlar sobre el tema. Davant dels micròfons va confessar que li agradaria tenir una nena, però que abans de res ha d'aconseguir quedar-se embarassada: "Miguel prefereix un nen, així que... a veure què passa".

 
Belén Esteban i Miguel Marcos  Europa Press

Belén Esteban i Miguel Marcos / Europa Press

La història d'amor que l'uneix al seu marit ha tingut moments molt complicats, especialment quan van enxampar-lo sent infidel. Ella el va perdonar i ara gaudeixen del millor moment de la seva relació, un matrimoni que podria donar la benvinguda a un nou membre de la família en qualsevol moment. 

Més informació
 

Comentaris