Belén Esteban, fora de si contra Terelu Campos: "Per què no tens ous?"

La guerra entre 'Sálvame' i Terelu Campos no ha fet més que començar. L'últim atac del programa del cor a la seva antiga col·laboradora ha esquitxat la seva filla, de qui han emès uns àudios privats que la deixen en evidència. Aquesta traïció ha fet molt de mal a Terelu, que ha carregat durament contra tots els seus excompanys: "Mateu-me a mi".

Aquesta actitud no ha agradat gens a plató, especialment a Belén Esteban. Sempre han estat amigues, però la col·laboradora creu que s'està equivocant i així li ha fet saber: "Estic farta perquè és molt injust i em fa mal a l'ànima. Estic molt dolguda, la veritat... Té nassos, per no dir una altra cosa. No ens pot posar a tots en el mateix sac a l'hora de criticar el programa. La persona que l'ataca és Kiko Hernández. Per què no dius el seu nom? Per què no t'adreces a ell directament i et protegeixes criticant tots els membres del programa? Has de tenir coll.... A mi no em fiquis en el mateix sac perquè és molt injust".

S'ha mostrat molt decebuda després l'atac de Terelu, el que no entén: "Si no veus el nostre programa, no t'aventuris tant en els teus judicis cap a nosaltres. Que sigui l'última vegada que dius que no donem suport a Kike Calleja perquè si no veus el programa, doncs no tens ni idea de si ho fem o no. Tu ens has ficat a tots en el mateix sac, però t'has equivocat amb mi. Si a mi em fa alguna cosa Kiko Matamoros, doncs em dirigeixo directament a Kiko Matamoros i no a tots els col·laboradors de 'Sálvame'".

Belén Esteban, molt enfadada amb Terelu Campos   Telecinco

Belén Esteban, molt enfadada amb Terelu Campos / Telecinco

 

"Et diré una cosa, Terelu. Jo tinc molta estima a la teva filla, però si treballa en un programa com 'Viva la vida', doncs ha d'estar preparada per a les crítiques també", prosseguia Belén Esteban. Més clar no li podria haver dit, ara caldrà esperar a la resposta de la seva amiga. 

Més informació
 

Comentaris