El comiat de soltera de Belén Esteban, caríssim i molt cridaner

Belén Esteban inicia avui un cap de setmana molt especial, el del seu comiat de soltera. El seu grup d'amigues hauria organitzat uns dies de festa boja a Eivissa, un dels racons preferits de la col·laboradora de 'Sálvame'.

Queda menys d'un mes per a la seva boda amb Miguel Marcos, el seu nou amor. Ja han començat a filtrar-se alguns detalls sobre la cerimònia, encara que s'espera que es pugui veure tot via exclusiva de revista del cor.

Mentrestant, Esteban carrega les piles en un cap de setmana divertit, esbojarrat... i summament car. Els fotògrafs han caçat el grup d'amigues a l'aeroport, disposades a agafar un avió que les portarà a l'illa pitiüsa, on les espera un hotel ben exclusiu. Poc després, ella mateixa publicava una fotografia amb elles, que han lluït unes samarretes amb algunes de les frases més mítiques de Belén.

Belén Esteban aeroport  europa press

Belén Esteban, aquest matí a l'aeroport / Europa Press

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primer comando está noche estará el segundo también #midespedida

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

'El Español' avança que han escollit un dels hotels més cars d'Eivissa, com no podia ser d'una altra manera. El Hard Rock les ha preparat unes suites que poden arribar a costar fins a 7.000 € la nit, encara que també en tenen algunes per 400 €. Quines hauran escollit és un misteri, però sigui com sigui, la suma total serà ben elevada...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hard Rock Hotel Ibiza (@hrhibiza) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hard Rock Hotel Ibiza (@hrhibiza) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hard Rock Hotel Ibiza (@hrhibiza) el

El comiat de soltera d'Esteban se celebrarà a l'hotel que consta d'un dels restaurants més cars del món, amb un menú que costa més de 1.500 € per persona. Preparades per passar-s'ho bé i deixar-se un munt e diners, és molt probable que les veiem a les discoteques més prestigioses de l'illa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Això sí, el millor de tot és que aquest no serà l'únic comiat de soltera de Belén. I és que en farà una altra amb les col·laboradores de 'Sálvame' que s'espera que tingui encara més repercussió. Veurem fotografies d'aquests dies de diversió?

Més informació
 

Comentaris