Vídeo hilarant de Belén Esteban i Corredera, que ballen embogides

El director de 'Viva la vida', Raúl Prieto, ha reunit alguna de les cares més famoses de Telecinco en una gran festa d'aniversari. Els col·laboradors s'han retrobat amb Terelu Campos, que s'ha apropat a ells després de mesos sense parlar-se.

Les grans protagonistes de la nit han estat Belén Esteban i Carlota Corredera, que ho han donat tot i així ho han volgut ensenyar als seus seguidors a Instagram. Com? Publicant un parell de vídeos en els quals se les veu ballant sense vergonya.

No és el primer cop que Esteban comparteix un vídeo d'aquest tipus. Aquest estiu es van fer viral unes imatges seves que la mostraven ballant en una festa a Eivissa. Movent els malucs sense cap mena de vergonya, també la van enxampar durant un concert de Rosalía.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vamos ya @rosalia.vt @davidvallde

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Doncs bé, precisament la catalana és l'artista que canta durant el vídeo de l'última festa grossa de Belén Esteban. Acompanyada de la presentadora de 'Sálvame', se les veu donant-ho tot a ritme de Rosalía: unes imatges xocants que s'han fet virals ràpidament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No podía faltar Con Altura @rosalia.vt @carlotacorredera

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Embogides i sense control, uns balls que han deixat els seus seguidors amb la boca oberta i ganes de més i que han donat ales als seus detractors per criticar-les.

Més informació
 

Comentaris