Així és el vestit de núvia de Belén Esteban: clàssic i de princesa

Els rumors eren veritat. Belén Esteban va contractar un gran sistema de seguretat per blindar la boda de paparazzi i drons perquè havia venut una exclusiva milionària amb la revista '¡Hola!'. Dissabte passat va ser el seu dia, Telecinco va fer una programació especial per seguir en tot moment cada detall de la cerimònia, el que va permetre conèixer algunes coses. Ara bé, l'últim secret que faltava per sortir a la llum era el vestit de la núvia. I ara, amb l'esperada publicació de la revista, per fi hem pogut veure'l.

El resultat? Molt sorprenent. I és que la col·laboradora de 'Sálvame' ha triomfat amb un vestit espectacular. Anava molt guapa, amb un disseny de la sevillana Fátima Álvarez-Ossorio: de tall princesa i màniga francesa, confeccionat en encaix Chantilly i aplicacions de flors. Anar sense vel? Tot un encert, ja que deixava que l'afavoridor recollit lluís. Pel que fa a les joies, destacaven les arracades d'or blanc i cascada triple de diamants. Encara que un dels detalls més aplaudits era el ram, de peònies blanques i roses en un tall molt clàssic. 

El vestit de núvia de Belén Esteban, portada '¡Hola!'

El vestit de núvia de Belén Esteban, portada '¡Hola!'

Ara bé, no només va portar aquest vestit. I és que un cop van acabar de sopar, va engegar el ball amb un nou disseny. En aquesta ocasió, un d'inspiració grega en gasa i seda natural. Tall semi-imperi, en línies suaus i brodats de ràfia. Un ball que els nuvis van començar a ritme de la clàssica 'Nothing's gonna stop us now' de Starship.

Tal com va avançar Esteban, efectivament la revista no publica cap fotografia del nuvi ni de la seva filla. Miguel i Andreíta sempre s'han volgut mantenir al marge del món mediàtic, el que sembla que han complert també en aquesta ocasió. La revista se centra en la núvia i els convidats famosos, entre els quals destaquen les Campos i els seus companys de 'Sálvame'.

Kiko Hernández, a la boda de Belén Esteban  Telecinco

Kiko Hernández, a la boda de Belén Esteban / Telecinco

 
Lydia Lozano, a la boda de Belén Esteban  Telecinco

Lydia Lozano / Telecinco

La revista treu a la llum molts detalls, especialment sobre la banda sonora que sonava a cada moment. Des del 'I don't want to miss a thing' d'Aerosmith que va escollir Belén per entrar a l'altar -de la mà del director de 'Viva la Vida', per cert- fins al 'Human' de The Killers que sonava mentre sortien sota una pluja de pètals de rosa després de signar l'acta de matrimoni. 

Però i el sopar? Quin menú van oferir? De primer, un salmorejo amb cruixent de pernil ibèric, abans d'un sorbet de pinya i rom, mango i gingebre. El plat principal era un filet de bou amb guarnició de patates, pastanaga i ceba. I de postres, pastís àrab. Els nuvis van tallar el pastís de xocolata recoberta de fondant blanc, que tenia lletres de 'Mr i Miss' en comptes dels clàssics ninos dels nuvis. 

Esteban concedeix una petita entrevista, a més a més, en la qual assegura que ha estat una cerimònia tradicional i summament emotiva. Una exclusiva per la qual li haurien donat 100.000 €, segons alguns mitjans. Serà veritat? O el caixet era encara més elevat?

Més informació
 

Comentaris