Tots els detalls poques hores abans de la boda de Belén Esteban

Ja és aquí. Belén Esteban i Miguel Marcos es convertiran aquest vespre en marit i muller en una cerimònia envoltada de moltíssima expectació mediàtica. La col·laboradora de 'Sálvame' ha organitzat una boda multitudinària que reunirà la seva família, amics íntims i companys de programa.

La programació de Telecinco se centra avui en fer una anàlisi exhaustiu de tot el que vagi passant en un enllaç que tindrà lloc a les 19:30 h. 'Viva la vida' connectarà en directe amb la finca durant tota la tarda, mentre que s'espera que Esteban doni les primeres declaracions com a dona casa durant el 'Sábado Deluxe' d'aquesta nit.

El que sembla clar és que no se la podrà veure, ja que ha signat una milionada exclusiva amb una coneguda revista que li prohibeix ensenyar el vestit de núvia. De moment només s'ha filtrat que és de tall clàssic i sense pedreria. Això no impedirà, per això, que es gravi l'arribada dels convidats i s'entrevisti alguna de les cares més conegudes. 

Els nuvis ja ho tenen tot llist, comencen els nervis. 290 convidats els esperaran en una finca de 500 hectàrees d'Alcalá de Henares que han blindat completament, amb un sistema de seguretat molt complet -i car- per protegir l'exclusiva. Es casaran en la mateixa vil·la, en una cerimònia civil que pretén ser més espectacular que la de Pilar Rubio i Sergio Ramos. 

 
Belén Esteban i Miguel  Europa Press

Belén Esteban i Miguel / Europa Press

Els companys de 'Sálvame' tindran un paper destacat a la cerimònia, així com el director Raúl Prieto, que serà l'encarregat d'entrar-la a l'altar. Esteban ha promès que els convidats es posaran les botes amb un convit amb un munt de menjar. Muntarà una festassa? Posarà davant dels fotògrafs de la revista amb el nuvi i Andreíta? O serà fidel a les seves paraules i els deixarà al marge?

 

Més informació
 

Comentaris