La boda de Belén Esteban, blindada: es deixa 100.000 € en seguretat

La boda de Belén Esteban i Miguel Marcos serà un dels esdeveniments de l'estiu. El pròxim 22 de juny, la col·laboradora de 'Sálvame' dirà el "sí, vull" a la seva parella dels últims anys, un conductor d'ambulàncies que la va captivar des del dia que es van conèixer.

S'espera que la cerimònia sigui espectacular, encara que no podrem veure cap imatge fins a la publicació de l'exclusiva. Com és habitual, la socialité en traurà profit del matrimoni... ja que ja hauria signat un contracte milionari amb una revista. Per tal de no xafar aquesta exclusiva, la col·laboradora ha anunciat als convidats que estarà prohibida l'entrada de telèfons mòbils. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

La parella ha reservat un espai ben luxós que estarà protegit amb un munt de seguretat. Precisament sobre això ha investigat 'El Español', que assegura que haurien contractat un sistema de focus antipaparazzi i antidrons.

Afirmen que el desplegament serà digne d'una "base militar", el que fa pensar que el preu serà elevadíssim. Quant es gastaran només en seguretat? El mitjà afirma que la protecció més bàsica costaria 50.000 €, però tenint en compte com de gran que és l'espai on tindrà lloc la boda -amb més de 1.500 metres quadrats- el cost podria arribar a 104.000 €.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Si es gasten aquesta milionada només en seguretat, a quant ascendirà el total de la boda? Li cal tanta seguretat, realment? Té por a què pugui passar quelcom o és tot per protegir l'exclusiva? En cas de ser així, la pregunta que sorgeix és quants diners li hauran promès per les fotos perquè li surti en compte... 

Més informació
 

Comentaris