Belén Esteban cobra una milionada per l'exclusiva de la boda

Belén Esteban compta les hores per convertir-se en dona casada. Donarà el "sí, vull" a Miguel Marcos, el conductor d'ambulàncies que la va conquistar fa cinc anys. Ja s'han filtrat uns quants detalls de la boda, així com fotografies de l'espectacular finca on tindrà lloc l'enllaç. Ha obligat els treballadors a signar un contracte de confidencialitat perquè no es vegi cap fotografia, el que feia intuir que hauria venut l'exclusiva a una revista. Ella ho va negar taxativament durant moltes setmanes, però ha acabat confessant.

Belén Esteban  Sálvame

Belén Esteban /  Sálvame

Ho ha fet a 'Sálvame' en una intervenció des de casa en la qual ha acabat dient que ha "canviat d'opinió". Després de negar-ho una vegada rere una altra perquè deia que "hi ha coses més importants que els diners", sembla que no ho creia tan fermament. "Doncs sí. Ho faig perquè em dona la gana i ho fa Belén Esteban, ningú més. Entenc que la gent pugui criticar i ho respecto". 

Vendrà els seus companys de programa? Sembla que no, o almenys això diu ella: "Qui vulgui sortir a les fotos, pot fer-ho. Però qui no, no. El que vull és que la gent em vegi a mi en unes fotos maques, no és per diners". Però haurà accedit la revista a tenir només fotografies d'ella? Perquè segons la col·laboradora, no apareixerà ni Miguel ni Andreíta, que prefereixen mantenir-se allunyats dels focus: "A Miguel no li agrada res d'això". 

 
Belén Esteban  Europa Press

 Europa Press

Una exclusiva amb retocs per la qual li pagaran, segons 'Diez Minutos' 90.000 €. En cas que acabi apareixent el nuvi o la filla a les fotografies, per això, el valor augmentaria considerablement. S'ho repensarà? Només queden unes hores per veure si torna a canviar d'idea... 

Més informació
 

Comentaris