La 'preboda' de Belén Esteban: karaoke i retocs estètics

Aquesta és la setmana de Belén Esteban i Miguel Marcos. La col·laboradora de 'Sálvame' ultima ja els darrers detalls de la seva boda, que tindrà lloc aquest dissabte a una espectacular finca. Amb els nervis a flor de pell, ja s'ha acomiadat dels seus companys de programa, a qui tornarà a veure durant la cerimònia.

Belén Esteban i Miguel  Europa Press

Belén Esteban i Miguel / Europa Press

 

Què fa aquestes últimes hores? Reunir la família amb una preboda, el que evidencia que ja té ganes del gran dia. Envoltada de la família i els amics més propers, Esteban ha celebrat una festa a casa que ha tingut pica-pica, begudes i karaoke. Ella mateixa ha publicat alguna foto a Instagram, per compartir amb els seus seguidors un nou moment molt especial.

Preboda de Belén Esteban  Instagram

Preboda de Belén Esteban /  Instagram

Miguel, a la preboda  Instagram

Miguel, a la preboda / Instagram

I d'aquí, a matinar avui per anar a una clínica d'estètica per fer-se els últims retocs abans de l'enllaç. Acompanyada del seu marit, han assegurat als periodistes que estan molt bé i que tenen moltes ganes que arribi el dia: "Ho tenim tot organitzat. Només queda que comencin a arribar els convidats". Una visita per posar-se guapa que repeteix, ja que fa només uns dies la vam veure amb les companyes de 'Sálvame', a les quals va regalar un tractament de bellesa abans de la boda.

 

La boda de Belén Esteban i Miguel Marcos serà un dels esdeveniments de l'estiu. S'espera que la cerimònia sigui espectacular, encara que no podrem veure cap imatge fins a la publicació de l'exclusiva. Com és habitual, la socialité en traurà profit del matrimoni... ja que ja hauria signat un contracte milionari amb una revista. Per tal de no xafar aquesta exclusiva, la col·laboradora ha anunciat als convidats que estarà prohibida l'entrada de telèfons mòbils.

La seguretat serà molt important, a més a més. Afirmen que el desplegament serà digne d'una "base militar", el que fa pensar que el preu serà elevadíssim. Quant es gastaran només en seguretat? El mitjà afirma que la protecció més bàsica costaria 50.000 €, però tenint en compte com de gran que és l'espai on tindrà lloc la boda -amb més de 1.500 metres quadrats- el cost podria arribar a 104.000 €.

Més informació
 

Comentaris