Usurpen la identitat d’Ana Rosa per aconseguir una foto de la boda d'Esteban

La boda de Belén Esteban ha estat el gran esdeveniment del cap de setmana. L'expectació mediàtica que envoltava l'enllaç no tenia precedents, el que va ajudar Telecinco a fer una audiència brutal durant la programació especial que va muntar per explicar en directe tots els detalls de la cerimònia. 

Encara no s'ha vist el vestit de la núvia, el secret millor guardat per tal de salvaguardar la milionària exclusiva que ha signat amb una revista. Aquest dimecres arribaran al quiosc les imatges exclusives de dins de la finca, el que permetrà endinsar-se dins del convit i veure, per fi, el look de la col·laboradora. Tenint en compte que tothom volia veure com anava vestida, una foto robada es pagava pràcticament amb un xec en blanc. Això va provocar que un parell de paparazzi s'arrisquessin i intentessin burlar el sistema de seguretat que va muntar Esteban. El resultat? Dos fotògrafs detinguts i unes fotos confiscades. 

Belén Esteban  Telecinco

Belén Esteban /  Telecinco

En veure que era molt complicat accedir-hi sense ser vist,  alguns van optar per seguir altres estratègies. Entre elles, la d'usurpar la identitat d'Ana Rosa Quintana per intentar aconseguir una imatge. Així ho han denunciat en el seu programa, quan Joaquín Prat li explicava a la presentadora que algú es va fer passar per ella per demanar a Terelu Campos que li enviés una fotografia amb el vestit.

 

El missatge diria: "Bona tarda, Terelu. Sóc Ana Rosa. Què tal la boda? Ja ha començat? Ja he felicitat als nuvis. Espero que siguin molt feliços perquè s'ho mereixen. Passa-ho molt bé en aquest dia tan especial. Em moro per saber com li queda el vestit. Si pots passar-me alguna foto, t'ho agraeixo. Un petó i gaudeix d'aquest dia". Fins i tot s'haurien posat una foto de la presentadora i el seu marit de perfil per donar credibilitat. Terelu tenia guardat el seu telèfon vertader, el que li hauria fet adonar-se que seria mentida. El mateix que li va passar a la mateixa Esteban, que va rebre un missatge molt similar, tal com va explicar Antonio Rossi.

Antonio Rossi  Telecinco

Telecinco

En assabentar-se d'això, Ana Rosa va voler denunciar aquesta usurpació d'identitat: "Què em dius? Jo els hi desitjo a Belén i a Miguel tota la felicitat, però no he enviat cap missatge. Perdoneu-me, però jo estava a una altra boda". Un nou delicte que taca la presentadora. 

Més informació
 

Comentaris