Belén Esteban regala uns tractaments facials a les convidades de la boda

Belén Esteban ja ho té pràcticament tot a punt per a la seva boda. Queden poc més de quinze dies per a la cerimònia, el que fa que la col·laboradora tingui els nervis a flor de pell. Amb tots els detalls tancats, fins i tot hauria pagat la milionada que li costarà el desplegament de seguretat

Aquests últims dies ha estat centrada en els dos comiats de soltera que ha organitzat amb les seves amigues, primer a Eivissa amb les de tota la vida, i després a un hotel madrileny de luxe amb les companyes de 'Sálvame'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias por la despedida y sobre todo por estar todas juntas

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Ara, però, toca acabar de retocar-se per estar perfecta el dia de la boda. Alguns mitjans han assegurat que Esteban s'ha sotmès a diversos tractaments estètics: facials però també corporals per perdre uns quants quilos. Ara bé, sembla que no vol ser l'única que estigui estupenda... ja que ha regalat uns tractaments a les seves amigues de 'Sálvame'. Així ho assegura 'El Español', que ha filtrat aquest sorprenent regal. Les col·laboradores passaran per una clínica de Madrid per fer-se uns retocs facials "amb resultats ràpids i visibles". 

La flamant núvia, per la seva banda, s'hauria posat botox per eliminar les arrugues del front i s'hauria fet un microblanding a les celles. A més a més, tindria cita per fer-se un parell de tractaments corporals més abans del dia de la cerimònia.

 
Belén Esteban i Miguel  Europa Press

Belén Esteban i Miguel /  Europa Press

L'exclusiva amb les fotografies de la boda es pagarà a un preu d'or, d'això no hi ha cap dubte. 

Més informació
 

Comentaris