Begoña Villacís porta a l'extrem la seva semblança amb Meghan Markle

Fa pràcticament tres anys que Begoña Villacís sent que s'assembla a Meghan Markle. Els mitjans de comunicació busquen les similituds entre l'alcaldable de Ciutadans per Madrid i la duquessa de Sussex des que la política va començar a adquirir notorietat. A ella sempre li ha fet gràcia, però és que realment sembla que exageri encara més la semblança. 

Meghan Markle i Begoña Villacís  Europa Press

Meghan Markle i Begoña Villacís /  Europa Press

Aquest diumenge n'hem tingut la prova, quan la premsa ha gravat la seva arribada al col·legi electoral en el qual ha dipositat el seu vot. Per què? Perquè ha aparegut amb un vestit pràcticament idèntic al que va dur Meghan Markle fa unes setmanes durant la presentació del seu primer fill amb el príncep Harry.

Una trenca clara creuada amb solapa i botons, lligada amb el mateix llaç que feia servir Markle. L'objectiu? Intentar estilitzar la figura pocs dies després d'un part. I és que cal recordar que també han estat mares amb pocs dies de diferència... L'única diferència? Que Villacís optava per un disseny de màniga llarga.

 

Una picada d'ullet a la seva doble que no ha passat desapercebut. El mateix to i estil de cabells, un rostre i to de pell similar i ara, fins i tot un armari que comparteix peces de roba pràcticament idèntiques. Una semblança que sembla divertir, i molt, la candidata de Ciutadans.

 

Més informació
 

Comentaris