Begoña Villacís, ingressada a l'hospital cinc dies després de donar a llum

La candidata a l'alcaldia de Madrid per Ciutadans, Begoña Villacís, ha hagut de ser ingressada a l'hospital arran d'un còlic nefrític. La política va donar a llum la seva tercera filla el passat divendres, una petita de gairebé quatre quilos a qui anomenaven Inés.

Begoña Villacís i la filla  Europa Press

Begoña Villacís, el seu marit i la filla /  Europa Press

El part va anar bé, sense cap complicació. Ara bé, només dos dies després de rebre l'altra i posar davant dels fotògrafs amb la filla en braços, ha hagut de tornar al centre hospitalari.

 

El partit taronja ha confirmat la notícia i ha anunciat que Begoña passaria la nit de dimecres a l'hospital i avui mateix podrà rebre l'alta en cas que tot vagi bé. 

 

El còlic nefrític, vulgarment conegut com a pedres en el ronyó, es manifesta amb un dolor lumbar molt intens. Té moltes causes, encara que la principal passa per la falta d'hidratació. En el seu cas, és probable que la pròpia cesària li causés, ja que pot passar. Sigui com sigui, amb hidratació i analgèsics, el més probable que millori aviat. Paciència i descans, a només tres dies de les eleccions.

Més informació
 

Comentaris