Begoña Villacís, mare de la seva tercera filla

Begoña Villacís està d'enhorabona. La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Madrid acaba de donar la benvinguda a la seva tercera filla, una nena a qui ha anomenat Inés

La política havia anunciat fa un parell de dies que programaria el part per avui, ja que els metges li havien aconsellat que la petita naixés dues setmanes abans del previst. 

begoña villacis europa press

Europa Press

Begoña ingressava a primera hora d'aquest matí, preparada per donar a llum la seva filla per cesària. Tot ha sortit bé, tal com ha confirmat al seu Twitter.

"Benvinguda, Inés! Com han canviat les coses des que va néixer la teva germana Jimena fa ja 12 anys i Paula, fa 13. Ara hem pogut estar juntes des que has nascut, pell amb pell. Gràcies a tots pels vostres missatges d'estima. Estem molt bé i feliços. Ja som 5", ha escrit.

La de Ciutadans ha publicat una tendra fotografia de la nena, que converteix la seva família en nombrosa. El seu marit i ella ja són pares de dues noies més, Paula de 14 anys i Jimena de 13. 

 
begoña villacis 2 .europa press

Europa Press

Villacís ha treballat durant tot l'embaràs, fins a l'últim moment. I ja ha dit que anirà a votar el cap de setmana següent. Aconseguirà convertir-se en alcaldessa?

 

Comentaris