El canvi radical de Begoña Gómez que evidencia que ha passat per quiròfan

Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez, van ser els protagonistes de la recepció que van oferir els Reis amb motiu de la cimera pel clima que se celebra a Madrid. El president en funcions va quedar relegat a un segon pla clarament per culpa de la seva dona, que va acaparar totes les mirades. 

Primer de tot va cridar l'atenció el seu canvi de pentinat, ja que duia els cabells amb més volum que habitualment. El vestit l'havia adquirit de rebaixes, segons informen alguns mitjans especialitzats; un model amb reminiscències a l'estil dels anys setanta. 

Els reis, amb Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez  Casa Reial

Els Reis, amb Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez /  Casa Reial

Però del que més s'està parlant és de la cara de Begoña. Per què? En aparèixer visiblement canviada respecte a les últimes imatges públiques que es tenen d'ella. Pell més lluminosa, sense cap arruga, pòmuls més macats... i un maquillatge marcat que evidenciava encara més els retocs estètics que sembla que s'ha fet.

 

És molt evident que ha recorregut a la cirurgia estètica, ja que les arrugues del front i dels ulls han desaparegut completament en només dos mesos. 'Vanitatis' s'ha posat en contacte amb un parell d'experts en retocs estètics, que donen arguments que fan pensar que la dona de Pedro Sánchez s'ha retocat: "Segurament s'ha realitzat infiltracions de vitamines, àcid hialurònic i bòtox. A això se li pot afegir un tractament com el Wishpro, que ajuda a il·luminar i reafirma la pell del coll i de l'escot". Un canvi que no ha passat desapercebut a la xarxa, que dona per fet que s'ha operat.

"Es tracta de solucions que no són agressives però que aconsegueixen un resultat molt evident i afavoridor. Eliminen les potes de gall i les arrugues d'expressió", afirmen.

Un canvi evident que posa Begoña Gómez en el centre dels flaixos. 

Més informació
 

Comentaris