El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Begoña Gómez, l’altra gran guanyadora de les eleccions: així és la primera dama
  • CA

Pedro Sánchez encara no s’ho creu. Aquesta nit electoral ha hagut de ser una de les més felices de la seva vida, d’això no hi ha cap mena de dubte. Els votants espanyols han evidenciat clarament que volen que estigui al capdavant del nou govern, una legislatura que serà del PSOE

 

Aquest 28 d’abril va ser llarg, però històric. I en tot moment, des de ben aviat quan va emetre el seu propi vot, Sánchez va tenir una persona molt especia al seu costat: la seva dona, Begoña Gómez.

 

Begoña Gómez acompanya Pedro Sánchez a votar
Begoña Gómez acompanya Pedro Sánchez a votar | Europa Press

 

Ella és l’altra gran guanyadora d’aquestes eleccions. Seguirà sent la primera dama i no haurà de fer les maletes, Begoña també es queda a la Moncloa. El seu paper és fonamental, d’igual manera que la gran expectació que genera. Gaudeix d’una atenció mediàtica bastant més potent que altres primeres dames, bàsicament perquè sempre acompanya el líder del PSOE en els moments importants… sempre, vestida de vermell

 

Es mostren com una parella unida, que es dona suport. El que s’ha tornat a demostrar durant el primer discurs de Sánchez en conèixer-se els resultats electorals: quan Begoña va sortir al balcó al seu costat. Va acaparar moltes mirades, especialment quan Sánchez va fer-li un romàntic petó que va generar un munt d’aplaudiments. 

 

Begoña Gómez acompanya Pedro Sánchez a votar
 | Europa Press

 

Però també es parla d’ella gràcies a la seva fixació per la moda. De fet, sempre salten espurnes quan es troba amb la reina Letícia, a qui intenta eclipsar amb els seus looks. Però què sabem d’ella? D’on és? A què es dedica? Quant temps fa que està casada amb Sánchez?

 

Begoña va néixer a Bilbao, encara que hi va viure poquet fins que la família va traslladar-se a un poble de Lleó. Llicenciada en Màrqueting i amb un màster en Administració d’empreses, ha treballat a ONG i diverses empreses, però actualment és sòcia-directora de Task Force i d’uns estudis de captació de fons de la universitat complutense de Madrid. 

 

 

Es van conèixer a una festa i es van casar el 2006, un any després del naixement de la seva primera filla en comú, Ainhoa. I el 2007 van donar la benvinguda a la seva filla petita, Carlota. Una parella consolidada que de ben segur que ens deixarà amb moments molt comentats. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa