Enfrontament entre Marta Flich i Bea Talegón: "No permetré que tergiversis"

El programa de Risto Mejide 'Todo es mentira' ha arribat a l'emissió número 200, el que han volgut celebrar amb un missatge contundent cap a VOX. Per què? En saber-se poques hores abans que el partit polític els ha inclòs en la llista de nou mitjans de comunicació que vetaran a partir d'ara. 

Ara bé, les dues protagonistes de la tarda van ser Beatriz Talegón i Marta Flich. Estaven parlant sobre els aldarulls que estan sacsejant Barcelona aquests últims dies quan la presentadora va enfadar la col·laboradora catalana, que estava fent una connexió en directe.

Talegón i Marta Flich  Cuatro

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

Què va passar? Que a Talegón no li van agradar les declaracions de la Marta: "El ministre Grande-Marlaska ha dit que hi ha independentisme radical violent darrere de tot això, a més a més d'anarquistes d'altres paisos i àcrates, això és el que ha dit". Unes paraules que es contraposaven al resum que feia Bea Talegón: "Ha dit que hi ha persones que són violentes. I no es pot afirmar que dins de l'independentisme hi ha una facció radical sense tenir proves. Els policies estan presentant atestats copiats i sense arguments". 

I a partir d'aquí, un seguit d'interrupcions entre ambdues. La presentadora insistia: "Clar que existeix l'independentisme radical, ho diu el Ministeri d'Interior". El que encenia encara més a Talegón: "Obvies els nazis que han aparegut en algun moment de les manifestacions".

La baralla acabava amb Marta Flich molt enfadada: "M'estàs tergiversant i no em dona la gana. No ens estem posicionant. ni hem dit que tot l'independentisme sigui violent. Nosaltres divendres vam cobrir una manifestació i vam veure dues cares. Una de molt pacífia que representa el poble català, independentistes i no que protestaven per la sentència, i després un grup residual, coordinat i molt violent. Que ens coneixem, Talegón".

 
Beatriz Talegón i Marta Flich a 'Todo es mentira'  Cuatro

Beatriz Talegón i Marta Flich a 'Todo es mentira' /  Cuatro

La trobada era molt tensa i van acabar les dues molt enfadades. Així ho va demostrar la catalana després, quan va deixar escrit a Twitter que li havia semblat indignant l'actitud de la presentadora: "Vaig tractar fer la meva feina, que és informar i analitzar les coses amb el punt de vista sempre respectuós. El que és increïble és el to de Marta Flich i aquest "que ens coneixem". És inadmissible". Una discussió que torna a enfrontar la col·laboradora amb algun membre de l'equip del programa. 

Més informació
 

Comentaris