[ÀUDIO] L'emotiu comiat de Gemma Nierga als oients de la Ser

"Després de molts anys treballant en aquesta empresa, avui deixo la cadena Ser. No per decisió meva", explica la periodita gironina

La periodista Gemma Nierga s'ha acomiadat aquest matí dels oients de la cadena Ser, on ha treballat durant els darrers 30 anys. "Després de molts anys treballant en aquesta empresa, avui deixo la cadena Ser. No per decisió meva, això ja ho saben, sinó dels qui dirigeixen l'emissora que són els que saben gestionar el mitjà i els qui entenen de ràdio", ha començat explicant la periodista gironina, que ha continuat assegurant que "els trobaré molt a faltar, i trobaré a faltar la nostra relació". 

"Les darreres setmanes han estat molt intenses però he trobat tants somriures còmplices pel camí, tantes abraçades, tants missatges d'amics que m'han ajudat a suprar el mal moment", assegurava, i continuava agraint als companys i col·laboradors tota la feta feina. Alhora, deixava clar que "he estat molt feliç tots aquests anys davant del micròfon i ho continuaré sent allà on vagi perquè això de ser feliç és una qüestió d'ordre personal". I ha conclòs: "Gràcies per la companyia d'aquests anys, gràcies per l'afecte d'aquests dies, l'aventura continua". 

 

 

 

Comentaris