Arévalo confessa que la filla té càncer: "Està fent quimioteràpia"

El confinament de Paco Arévalo no està sent fàcil. El còmic acaba de treure a la llum que la seva filla té càncer i s'està sotmetent a sessions de quimioteràpia. Una mala notícia que se suma als problemes mèdics que té des de petita, ja que va néixer amb síndrome de Williams, un trastorn de desenvolupament intel·lectual i cardiovascular. 

"La meva filla Nuria, el meu tresor, acaba d'arribar de la seva sessió de quimioteràpia com sempre somrient. I em diu "Papa, envia un petó a tota Espanya de la meva part. Diga'ls-hi que són valents i que els estimo molt". No pot ser més bona la meva princesa. Us estimem", ha escrit a Instagram acompanyant una fotografia amb ella, que apareix sense cabells pel tractament.

Poques hores després de fer-ho públic, el còmic ha concedit una entrevista a la revista 'Semana' parlant al respecte: "És el meu fill qui baixa a comprar. Nuria i jo ens quedem a casa i ho portem com podem. Ells s'aïllen durant el dia i després dinem junts i fem vida en comú. La meva filla està en tractament en un hospital, però hi anem de manera puntual. Li van detectar el càncer el passat mes de gener. És de pit. Ens han donat bones esperances, encara que és cert que la medicació és molt forta. Sé que hem de tornar-hi la setmana vinent i creiem que hi haurà cirurgia. Em fa moltíssima companyia". 

Arévalo a 'Mi casa es la tuya'   Telecinco

Arévalo a 'Mi casa es la tuya' / Telecinco

 

Una situació molt dura que l'entristeix: "Intento fer riure a tothom, però qui em fa riure a mi? A més a més està tot parat i no estem treballant. Amb aquesta situació... és el que toca. Esperar. Ho notarem molt econòmicament, haurem de fer servir els estalvis". 

Més informació
 

Comentaris