Arévalo, sobre el càncer de la filla: “Tenim molta por”

Paco Arévalo va revelar fa uns dies que la seva filla Nuria pateix càncer. Una malaltia que li van diagnosticar el passat mes de gener, des de quan està rebent sessions de quimioteràpia. La noia té, a més a més, la síndrome de Williams, el que preocupa doblement al seu pare.

L'humorista ha concedit una entrevista parlant al respecte, en la qual confessa que estan molt preocupats: "Molta gent s'ha solidaritzat amb la meva filla perquè ha passat pel mateix. Ella el que més sent és no poder sortir. Li molesta moltíssim perquè és una malaltia llarga amb molta quimioteràpia. Però dins del que cap, té resignació... Té molta por i preocupació també, però és una campiona", ha explicat a 'El Español'.

El problema és que la notícia ha arribat amb l'expansió del coronavirus: "Això et limita molt més encara. En el cas de la meva filla, que a més a més d'estar-se fent quimioteràpia, té síndrome de Williams, així que se l'ha d'acompanyar a tot arreu. Ella és la meva màxima preocupació. Li donen baixades d'ànim i es posa trista i plora... Se'm trenca l'ànima quan la veig així".

Sobre el coronavirus, assegura que el té també molt angoixat: "No m'atreveixo a sortir. Fa molta por... No serem capaços de parar això quan hem pogut amb tot? Els espanyols hem actuat quan se'ns ha dit que actuem. Potser els que no han fet cas són els de dalt i per això ara s'estan pagant les conseqüències. Segons llegeixo i escolto, per exemple, hi ha una manifestació que no s'hauria d'haver fet, la del 8-M".

 

El que més el preocupa, però, és com quedarà tot un cop superem el virus: "Els projectes que tinc ara mateix són respirar i preparar-me pel que passarà. Perquè sí, podrem sortir al carrer, però en quines circumstàncies? Com projectaràs res si quan sortim al carrer la gent no voldrà anar als teatres per por?". 

Més informació
 

Comentaris