Ares Teixidó parla de la seva vida íntima: "Visca la bisexualitat"

Ares Teixidó torna a primera línia de l'actualitat. Fa uns dies la van deixar verda per gravar un vídeo en el qual criticava -en to d'humor- que els nens i els gossos poguessin sortir a passejar i no la gent amb ganes de mantenir relacions sexuals. La presentadora n'ha parlat en una entrevista molt picant a 'Diez Minutos' en la qual ha reconegut que troba a faltar les trobades íntimes. Però això no és tot, ja que ha deixat caure uns quants titulars ben sucosos.

Ares Teixidó, entrevistada a 'Diez Minutos'

Ares Teixidó, entrevistada a 'Diez Minutos'

L'objectiu de la xerrada era promocionar el seu nou programa a Teve.cat, en el qual fa entrevistes i parla sobre sexe: "Trobo a faltar el sexe, espero que no se'ns hagi oblidat com fer-ho després de tant de temps. En el cibersexe no m'hi he posat perquè no em fio de ningú i em fa vergonya. Una sempre té por i també necessitats, és clar, però les mantinc a ratlla amb els meus tres satisfayers. Estic entretinguda".

Sense pèls a la llengua, reconeix que està molt bé sense parella: "Ja he acceptat que m'agrada ser soltera. Estic molt bé sola. A més a més, jo sempre pateixo molt per amor. Jo sóc la dona més romàntica del món i m’entrego molt, però quan alguna cosa falla, m’enfado molt. He deixat més cops i m’ha fet més mal deixar que no pas que em deixin". 

 

Una conversa molt distesa en la qual ha arribat a reconèixer que ha tingut alguna experiència sexual amb dones: "No tinc cap problema, va bé tot! M'enamoro de les persones, sí. Visca la bisexualitat! Que està molt bé i la gent és reticent a això. S'ha de provar, si et ve de gust. Jo sí que ho he provat i molt bé". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Ares Teixidó (@aresteixido) el

Unes declaracions que la tornen a fer notícia, gràcies a una sinceritat que fa les delícies als seus fans. 

Més informació
 

Comentaris