Antonio David Flores, amb un sou escandalós a ‘GH VIP’

Antonio David Flores és un dels concursants estrella de la nova edició de 'GH VIP'. Aquest dimecres Telecinco ha tornat a liderar gràcies a l'estrena d'un dels realities preferits dels seus teleespectadors. Entre els atractius principals? Precisament que hagin aconseguit que hi concursi l'ex de Rocío Carrasco.

Durant la primera nit ja va demostrar que arriba amb ganes de donar la seva versió. Després d'anys immers en una difícil batalla judicial amb ella, reapareix a televisió totalment alliberat. El més fort de tot? Que la seva filla és qui el defensa des de plató, el que suposa un clar atac contra Carrasco.

Antonio David Flores i la seva filla Rocío  Telecinco

Antonio David Flores i la seva filla Rocío / Telecinco

No feia ni una hora de l'inici del programa, que Flores va protagonitzar el primer enfrontament. Amb qui? Contra Alba Carrillo, qui és amiga de la seva ex. Van dir-se només quatre coses, però sembla clar que no mantindran una relació gaire bona.

La reaparició d'Antonio David a televisió s'havia de pagar cara, ja que era molt esperada i comporta molta expectació mediàtica. El que fa preguntar-nos quant cobrarà a canvi. Doncs bé, 'El Español' ha tingut accés al document que confirmaria quina quantitat cobrarà el concursant. La xifra? Escandalosa: cada setmana s'endurà entre 25.000 i 30.000 €.

Només Mila Ximénez cobrarà el mateix, el que demostra que són els dos fitxatges estrella de l'edició. Ara bé, sembla que Antonio David encara demanava més: "Flores havia demanat més diners quan van començar a negociar. Però 'GH VIP' no compta amb les mateixes quantitats que altres programes, ja que aquesta edició té menys pressupost".

 
Antonio David Flores, a 'GH VIP'  Telecinco

Antonio David Flores, a 'GH VIP' / Telecinco

Antonio David s'embutxacarà un autèntic dineral, sobretot en cas que arribi a la final. Tres mesos que podrien suposar un ingrés mínim de 300.000 € (més els 100.000 € del premi). La possibilitat de guanyar aquests diners l'hauria convençut per acceptar l'oferta de Telecinco, ja que necessita diners després de la batalla judicial contra la seva exdona i el temps que s'ha estat sense treballar.

Caldrà veure si aguanta fins al final i si, efectivament, s'endú aquesta sucosa quantitat. 

Més informació
 

Comentaris