'Sálvame' traeix un col·laborador i emet imatges amb una presumpta amant

Antonio David Flores segueix acumulant fronts oberts. El pare de Rocío Flores està barallat amb les Campos, però ara també s'enfronta a un rumor d'infidelitat que preocupa la seva dona. En el 'Deluxe' d'aquest cap de setmana han emès unes imatges seves a una discoteca en les quals se'l veu molt pròxim a Marta Riesco, una reportera de 'El programa de Ana Rosa'.

S'abracen i dediquen uns gestos molt tendres, una complicitat que els companys de programa desconeixien. Ell, visiblement nerviós en un principi, se centrava en deixar clar que només són amics i que aquestes imatges no demostren res. Ara bé, el rumor és allà ja: "Podria haver abraçat qualsevol altre company de la mateixa manera. Simplement estàvem prenent una copa".

Antonio David Flores, polèmic   Telecinco

Antonio David Flores, polèmic / Telecinco

Poc després, a 'Viva la vida', era el fotògraf Diego Arrabal qui parlava sobre el tema. El col·laborador reconeixia la discoteca i feia que truquessin a Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos que treballa allà. Li van preguntar directament si sabia qui havia gravat les imatges i va sorprendre en respondre convençuda que sí: "També em van gravar a mi aquella nit amb el meu xicot... Sé perfectament a quina part de la discoteca es van gravar i allà només estaven els membres de l'equip de 'Sálvame'".

 

Una informació bomba que només podia significar una cosa: "Un dels companys de programa ha traït Antonio David", resumia Diego Arrabal. Ara començarà una caça de bruixes per intentar esbrinar quin d'ells ha venut aquest vídeo, el que podria dinamitar el matrimoni d'Antonio David. 

Més informació
 

Comentaris