Antonio Banderas, positiu en coronavirus

Antonio Banderas fa avui 60 anys, una xifra rodona que no podrà celebrar amb una gran festa perquè ha donat positiu en coronavirus. L'actor ha publicat una fotografia seva de petit per agrair les felicitacions i per confirmar la notícia: "Vull fer públic que avui, a 10 d'agost, em veig obligat a celebrar el meu 60 aniversari seguint la quarantena en haver donat positiu de la malaltia Covid-19, causada pel coronavirus".

Afegeix que es troba "relativament bé" en unes declaracions amb les quals vol tranquil·litzar els fans: "Només estic una mica més cansat de l'habitual i confiat en recuperar-me com abans millor mentre segueixo les indicacions mèdiques que espero que em permetin superar el procés infecciós que pateixo i que a tantes persones estan afectant al voltant del planeta".

 

Un aïllament que diu que vol aprofitar al màxim: "Vull llegir, descansar i seguir fent plans per començar a donar significat als meus nouvinguts 60 anys, als quals arribo carregant de ganes i d'il·lusió". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

Una publicación compartida de Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) el

 

Només fa unes hores que va començar a especular-se sobre una possible malaltia de Banderas, ja que va sorprendre molt que no acudís a la gala de Starlite. 

Més informació
 

Comentaris