Pilar Rubio i Antonela Roccuzzo, duel d'estil als premis 'The Best'

Els premis 'The Best' han reunit a Milà alguns dels millors futbolistes del moment. Una cerimònia que ha premiat per primer cop Leo Messi, qui s'endú el guardó a millor jugador. Totes les mirades estaven posades en ell, encara que com és habitual, els fotògrafs també han captat amb tot detall el conjunt estilístic de la seva dona: i és que Antonela Roccuzzo ha dut un vestit espectacular que li quedava la mar de bé.

Acompanyats dels seus fills grans, han posat davant les càmeres amb el seu millor somriure: "Els petits ho han passat la mar de bé, són molts aficionats al futbol. Ciro s'ha quedat a casa, era molt complicat venir amb els tres".

Amb un disseny negre d'escot 'V', l'empresària ha optat pels brillantets en un vestit llarg ajustat que li remarcava la figura. 

Antonela Roccuzzo i Leo Messi  Europa Press

Antonela Roccuzzo i Leo Messi / Europa Press

El matrimoni va aprofitar l'ocasió i va gaudir de la nit amb dos companys del Barça, Ter Stegen i De Jong, que van anar acompanyats de les seves parelles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Best Gala❤️

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

Però no han estat les úniques WAG que han acaparat mirades. Pilar Rubio li ha fet la competència en acompanyar el seu marit, Sergio Ramos, un dels guanyadors de la nit. 

Per aquesta ocasió, la col·laboradora de televisió ha escollit un vestit de tall sirena metal·litzat: escot asimètric, llaç a la cintura en forma de cinturó i una obertura lateral que donaven un toc molt sensual al disseny. 

Sergio Ramos i Pilar Rubio  Europa Press

Sergio Ramos i Pilar Rubio / Europa Press

 

Carles Puyol i Vanessa Lorenzo tampoc no es van perdre aquesta cita, per la qual van dur dos outfits ben elegants. La model, per la seva banda, va triomfar amb un disseny en negre amb un escot molt original i una faldilla prisada amb molt de volum.

Vanessa Lorenzo i Carles Puyol  Europa Press

Vanessa Lorenzo i Carles Puyol / Europa Press

Marcelo va recollir el premi en una cita a la qual va acudir amb la seva dona Clarice Alves i dos dels seus fills, Enzo i Liam. Ella va voler participar del duel estilístic amb les altres dones amb un vestit en negre, d'escot asimètric i detalls de transparències amb pics a una de les mànigues.

Marcelo al premi The Best Europa Press

Marcelo i la família al premi 'The Best' / Europa Press

 

Una nit futbolística en la qual les dones van enlluernar la catifa verda.

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?