La filla de Kiko Matamoros, també a l'hospital: "Tinc infecció a una pròtesi"

Kiko Matamoros i la seva filla Anita arrosseguen problemes de salut des de fa uns mesos. El col·laborador de 'Sálvame' continua ingressat a l'hospital, de fet, per una pancreatitis i una infecció bastant forta. La seva filla, en canvi, acaba de rebre l'alta després d'haver de ser operada d'urgència per una infecció en una de les pròtesi del pit.

La jove de 20 anys ha explicat als seus seguidors què ha passat en un vídeo ple de detalls: "Com bé sabeu, em vaig operar per segon cop el pit fa dos mesos. Estava súper contenta. Em vaig fer una mastopèxia, una elevació amb pròtesi. Se'm va curar molt bé i fins i tot em van fer el làser per eliminar les cicatrius molt aviat, perquè com abans ho facin, millor. Jo estava molt contenta". 

 

Però tot es va complicar, ja que les ferides al voltant de l'aureola: "Es va començar a infectar i cada cop em sortien més ferides. Li vaig comentar al doctor i em va receptar una crema. Volia esperar a què les ferides es tanquessin, però em vaig despertar el dia del meu aniversari amb un blau del qual va començar a sortir líquid".

 

I explica com va acabar l'operació: "Efectivament, se'm va infectar la pròtesi i em van dir que m'havien d'operar d'urgència. Em van fer un cultiu i sembla que tot va començar perquè el meu cos va rebutjar els punts i el doctor m'ha posat uns punts diferents aquest cop. En teoria m'havien de treure la pròtesi infectada, però em van acabar traient les dues. Agraeixo la decisió, perquè ara estic sana. Em trobo molt bé. Ara no sé si tornar a passar per quiròfan, perquè mai no me les havia vist tan petites i ara les veig ideals". 

Més informació
 

Comentaris